We nemen graag de tijd voor u!

Eindelijk is het zover. We kunnen u verwelkomen in onze vernieuwde zaak. Uiteraard blijven we trouw aan onze aanpak en filosofie, en aan onze keuze voor goud, edelstenen en tophorloges. Maar na 15 jaar kozen we voor een compleet nieuwe look en een inrichting die ons toelaat u nog beter te dienen.

We maken er dan ook een erezaak van om te zorgen dat u bij ons het perfecte juweel of horloge kunt vinden, aangepast aan uw budget, stijl en persoonlijke smaak.

Ons aanbod van kwalitatieve uurwerken : RADO , ORIS , EBEL , MEISTERSINGER ,CERTINA , PIERRE BALMAIN , VICTORINOX , SEVENFRIDAY , SEIKO , SEIKO ASTRON , SEIKO PRESAGE , PHILIP STEIN.

Onze selectie gouden juwelen : CERVERA BARCELONA , CHIMENTO , MOONDROPS , ROOS 1835 , VERLOVINGSRING , THE FLANDERS COLLECTIE , YZERBYT LABEL , TENNIS BRACELETS , EIGEN CREATIES .

Wij maken van uw oud goud een exclusief juweel .

Ruime keuze TROUWRINGEN en VERLOVINGRINGEN in alle prijsklassen.

Drag your image here

Edelsmid - uurwerkmaker

 

Bij ons kan u ook terecht voor onderhoud en herstellingen, zelfs voor juwelen en horloges die niet bij ons werden aangekocht. Als gediplomeerd uurwerkmaker en edelsmid worden deze uitgevoerd in ons modern uitgerust atelier, zichtbaar in de winkel.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in op maat gemaakte juwelen volgens uw wensen en budget en het omvormen van uw oud goud tot een eigentijdse creatie.

Drag your image here

visie

Onze service weerspiegelt wat we in onze juwelen weergeven: persoonlijk, uniek, op maat, en zoals u dat wenst.

U kunt in onze zaak op uw tempo kiezen, bespreken, passen en nog eens passen. Een kleine oase van rust waarin u ontspannen vanzelf tot de juist keuze komt. Wie dat wil kan ook op afspraak bij ons terecht.

 

We kijken er naar uit om u, uw idee├źn en wensen binnenkort bij ons te mogen ontvangen.