We nemen graag de tijd voor u!

 

Trouw aan onze filosofie voor het kiezen voor goud, edelstenen en tophorloges zorgen wij er voor dat u bij ons terecht kan voor het perfecte juweel of horloge, aangepast aan uw budget, stijl en persoonlijke smaak.

Van harte welkom in onze zaak!

 

Ons aanbod van kwalitatieve uurwerken : RADO , ORIS , EBEL ,CERTINA , PIERRE BALMAIN ,  SEIKO , SEIKO ASTRON , SEIKO PRESAGE .

 

Onze selectie gouden juwelen : CERVERA BARCELONA , CHIMENTO , MOONDROPS , ROOS 1835 , VERLOVINGSRINGTENNIS BRACELETS , EIGEN CREATIES .

 

Wij maken van uw oud goud een exclusief juweel .

 

Ruime keuze TROUWRINGEN en VERLOVINGRINGEN in alle prijsklassen.

 

Maatwerk is onze passie! Wat jullie willen, dat maken wij!

Drag your image here

Edelsmid - uurwerkmaker

 

Bij ons kan u ook terecht voor onderhoud en herstellingen, zelfs voor juwelen en horloges die niet bij ons werden aangekocht. Als gediplomeerd uurwerkmaker en edelsmid worden deze uitgevoerd in ons modern uitgerust atelier, zichtbaar in de winkel.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in op maat gemaakte juwelen volgens uw wensen en budget en het omvormen van uw oud goud tot een eigentijdse creatie.

Drag your image here

visie

Onze service weerspiegelt wat we in onze juwelen weergeven: persoonlijk, uniek, op maat, en zoals u dat wenst.

U kunt in onze zaak op uw tempo kiezen, bespreken, passen en nog eens passen. Een kleine oase van rust waarin u ontspannen vanzelf tot de juist keuze komt. Wie dat wil kan ook op afspraak bij ons terecht.

 

We kijken er naar uit om u, uw idee├źn en wensen binnenkort bij ons te mogen ontvangen.